Franka pozirala u donjem rublju: Prije godinu dana ne bih objavila ovu fotku

Foto: Instagram

PJEVAČICA Franka Batelić objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju sjedeći na stepenicama te u opisu fotografije otkrila da je tek nakon devet mjeseci trudnoće shvatila koliko je žensko tijelo nevjerojatno.

"Nisam imala pojma što sve naše tijelo može izdržati. I naučiš ga voljeti i poštovati. Neizmjerno. Prije godinu dana vjerojatno ne bih objavila ovu fotku ili bi ju pak doživljavala na drugačiji način", napisala je.

"Cure, žene - naša su tijela prelijepa, čudesna. Pogledaj se u ogledalo i obećaj si da ćeš se brinuti o sebi i svom tijelu i prihvatiti ga u svim njegovim fazama, promjenama. Jer upravo tu leži ženska supermoć. Budimo ponosne", poručila je.

Fotografija je u samo šest sati prikupila više od 13 i pol tisuća lajkova, a brojne komentatorice složile su se s onim što je napisala.

"Želimo još ovakvih fotki", napisala je Ella Dvornik, a emotikone srca ostavile su i Izabel Kovačić i Marijana Batinić.

"Nemam više što reći osim da me svakim danom sve više oduševljavaš i ohrabruješ. Predivna si", poručila joj je jedna komentatorica.

"Sjajiš", "Ljepoto", "Krasna si", "Nemam riječi", "Žena, majka, kraljica", nizali su se komplimenti.

Franka i Vedran Ćorluka prije deset mjeseci postali su roditelji sinčića Viktora, a Franka ne skriva koliko uživa u majčinstvu te svoje pratitelje redovito obavještava o njihovoj svakodnevici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.