Frankina snimka otkrila što se događalo prije njene izvedbe na koncertu Rite Ore

Foto: Instagram

FRANKA BATELIĆ na Instagramu je objavila snimku nastalu nekoliko trenutaka prije nego što je izašla pred publiku na zadarskom koncertu Rite Ore o kojem se ne prestaje pričati (ali ne iz pozitivnih razloga).

"Čekam svoj znak...", napisala je Franka u opisu snimke na kojoj se vidi kako sjedi na stepenicama iza pozornice i nestrpljivo čeka izlazak pred oko 5500 ljudi, koliko ih je bilo u publici u zadarskom Višnjiku.

Franka je nastupala prije glavne izvođačice Rite Ore, koja se na pozornicu popela nešto iza 22 sata, a posljednju je pjesmu izvela oko 23 sata. Za 50-minutni nastup Rita je dobila honorar od milijun i pol kuna, dok je Grad Zadar nakon njenog koncerta, prema preliminarnim podacima, ostao u minusu od 724 tisuće kuna.

Na koncert je potrošeno oko 2,7 milijuna kuna, a zarada je 1,975.890 kuna.

Organizator koncerta bio je ŠC Višnjik, suorganizator Turistička zajednica Grada Zadra, uz pokroviteljstvo Grada Zadra. Dakle, institucije koje se namiruju iz proračuna. Gradonačelnik Zadra Branko Dukić je nakon koncerta izjavio da će se minus koji je nastao podmiriti iz gradskog proračuna.

Pročitajte više