Franku kritizirali zbog izjave o majčinstvu, ona odgovorila: Izvučeno je iz konteksta

Foto: Instagram

Franka Batelić je u podcastu Lane Gojak govorila o majčinstvu. Lana je objavila isječak nadolazeće epizode podcasta u kojem Franka govori da se majčinstvo na Instagramu čini savršenim, ali da je to "daleko od istine". Mnogi su je zbog te izjave kritizirali.

S obzirom na to da je to samo isječak iz cijele emisije, Franka je osjetila potrebu objasniti svoju izjavu u širem kontekstu.

"Osjećam potrebu da nešto probam raščistiti", započela je Franka.

"Dakle, Lana je objavila mali isječak našeg razgovora koji je trajao sat vremena za podcast Mame kod Lane gdje mi je bilo baš jako, jako lijepo. Mislim da izlazi uskoro. Nemam običaj pričati o majčinstvu. Mislim da je to nešto što svaka žena prolazi sama za sebe i može govoriti samo iz svog iskustva i samo o stvarima koje je ona prošla. Nezahvalno mi je pričati o tome. Ta izjava je izvučena iz konteksta i stvarno zvuči kao da ja nekoga omalovažavam, što je apsolutno daleko od istine", rekla je.

"Ja ne mogu imati svaki dan savršeno posložen"

Kaže da život majki na Instagramu nije takav u realnom svijetu. 

"Djeca sve slušaju, svi sjede za stolom, svi spavaju, mame su super naspavane. Onda dobiješ jednog nespavača s jako žestokim karakterom i sve nekako padne u vodu", našalila se te dodala: "Ja pričam iz svog iskustva. Ja ne mogu imati svaki dan savršeno posložen."

"Naravno, svaka mama ima različite ambicije, različite interese, različite mogućnosti, u krajnjem slučaju. Ono što je najvažnije - svaka mama radi najbolje što može i želi sve najbolje za svoje dijete. Iz ovih groznih, zbija otrovnih i negativnih komentara koji su me šokirali, jer sam i ja isto tako mama i čovjek, i takve nekakve stvari koje pročitam me pogode.

Jedino što bih vam htjela reći je: žene, nitko nije savršen. Svi radimo najbolje što možemo. I ljudi, opustite se malo. Opustite se, volite se i budite dobri jedni prema drugima. Jer mislim da je to u krajnjoj liniji najvažnije", zaključuje Franka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.