Frano Lasić je u braku s 32 godine mlađom, a ovo joj govori svakog dana

Foto: Instagram

GLUMAC Frano Lasić bio je gost u jednoj televizijskoj emisiji i otkrio koliko često svojoj 32 godine mlađoj supruzi Mileni govori stihove svoje poznate ljubavne pjesme Volim te budalo mala. Iznenadio je odgovorom. "Svaki dan. Ona je moja najveća podrška, jako dobro komuniciramo i da nije nje, ja ne bih ponovno počeo raditi koncerte", kazao je. 

Ispričao je za Blic kako održava odnos u braku. "Naravno da godine nisu samo brojke, godine donose zrelost, iskustvo, strpljenje, razumijevanje, ali i pokoju sijedu, no s godinama se čovjek treba sprijateljiti i uživati koliko je moguće u njima. Svako doba ima i svojih prednosti, pa kako divnih, tako naravno i katkad teških trenutaka. Sve je to ljudski život i treba ga živjeti punim plućima, koliko u svojim okvirima to možemo jer život je jedan i trebamo ga cijeniti", rekao je. 

Glumčev četvrti brak

Milena je u jednom razgovoru za tamošnje medije otkrila neke detalje o njihovom sinu Nikolasu. "Nikolas nalikuje na mene. Kada pogledam slike kada sam bila mala, to je to, s tim što ima plave oči na tatu. Zasad primjećujemo da sve oko sebe upija. Voli društvo, voli glazbu, zabavu. Potrebno mu je vrijeme da procesuira svaki događaj jer sve vrlo temeljito promatra i tu je na mamu", kazala je. 

Podsjetimo, Frano i Milena u braku su već sedam godina i imaju sina kojeg su dobili krajem studenog 2020. godine. Frani je ovo četvrti brak. Prvi put se vjenčao s Majom Nikšić, drugi put s Ljiljanom iz Beograda, što je jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri tjedna, a treća supruga bila mu je Živa Stupnik. 

Pročitajte više