Frendice Ive Balent okupirale modnu reviju, Severina u seksi haljinici bila je glavna atrakcija

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

ALEKSANDRA DOJČINOVIĆ sinoć je održala svoju 4. samostalnu reviju na kojoj su se pojavile brojne poznate Hrvatice. Među njima su bile i prijateljice Ive Balent, Daniela Gajski, Karla Kaić i  Severina, no Todorićeve kćeri nije bilo na vidiku, iako je poznata kao velika ljubiteljica mode.

Severina je, kao i obično, bila zvijezda showa pojavivši se u ružičastoj slip haljinici, krznenoj bundi iste boje te s crnim čarapicama koje je iskombinirala s neobičnim sandalama na petu.

Karla Kaić, stilistica i jedna od najbližih prijateljica Todorićeve kćeri, pojavila se u uskim kožnim hlačama te bijeloj majici, a na nogama je imala otvorene crne štikle.

Daniela Gajski, kći vlasnika tvrtke Splendid Bože Crnjca, u čijem je vlasništvu poznati zagrebački restoran Dubravkin put, te sestra Ivana Crnjca, bliskog Todorićevog suradnika, pojavila se u klasičnom crnom odijelu i čipkastoj majici, a kosu je svezala u jednostavnu punđu.

Na reviji se pojavila i poduzetnica Jasmina Bagarić, vlasnica Magnolia Slastica, koja je također znala biti viđena u društvu Ive Balent. Ona se pojavila u šljokičastim hlačama i klasičnom crnom sakou.

Pročitajte više