Frx i Grade u akciji: Objavljena kompilacija United DJs

UNITED DJs - Volume One prva je u nizu dvostrukih CD kompilacija, kojima je cilj predstaviti i talentirane DJ-e iz regije s naglaskom na Sloveniju i Hrvatsku, bez obzira na njihov glazbeni stil. Na taj način DJ-i će svoj zvuk i vještine lakše prenijeti publici s navedenih područja, te široj publici približiti plesnu kulturu.

Izdanja pod imenom "United DJs" pokušat će predstaviti svježe klupske hitove sa svjetskih i domaćih plesnih podija. Obzirom da je česta pojava da je DJ ujedno i producent i autor svojih uradaka, često ćete na tim kompilacijama pronaći i produkcije koje potpisuje sam DJ, a koje do tada još nisu komercijalno objavljene.

Ciljeve ove serije kompilacija prepoznalo je i uredništvo najprogresivnijeg hrvatskog radija, Radija 101, koji će ova izdanja pratiti kroz svoje emisije posvećene klupskoj glazbi. Autori prvog izdanja iz serije su jedan od ponajboljih slovenskih house DJ-a Eddy The Fish te poznati zagrebački DJ dvojac Frx & Grade (za sve još neupućene, Grade se čita upravo tako kako se i piše).

Pročitajte više