Gaf banjalučkog doktora postao hit: Zahvalio novinarima što su svima donijeli koronu

Screenshot: Youtube

RAVNATELJ Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić doživio je neočekivanu slavu na društvenim mrežama zbog gafa koji mu se omakao tijekom obraćanja novinarima. 

Naime, nakon što je s Miloradom Dodikom obišao objekte u sklopu banjalučke stare Kirurgije obratio se novinarima s neobičnom zahvalom. 

"Zahvaljujem se vama novinarima za sve što ste uradili da ova pandemija dođe do svakog u kuću", rekao je dok je Dodik stajao iza njega s maskom na licu. 

Iako je Đajić medijima htio zahvaliti na prenošenju informacija, zbog nespretnog načina na koji se izrazio ispalo je da novinari šire zarazu po kućama. 

Đajić je danas s članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom obišao objekte na lokaciji stare Kirurgije u Banjoj Luci, gdje su u tijeku završni radovi na adaptaciji i uređenju prostorija, namijenjenih isključivo za liječenje i zbrinjavanje pacijenata oboljelih od novog koronavirusa.

Po završetku radova, u krugu stare Kirurgije, UKC RS će na raspolaganju imati 400 kreveta, dvije operacijske dvorane i mogućnost priključka na oko 50 respiratora, prenose mediji iz BIH. 

Pročitajte više