Galerija fotografija: Blanka Vlašić pozirala poput prave manekenke

Tekst: A.M.
Foto: www.blanka-vlasic.hr

NAŠA najuspješnija sportašica Blanka Vlašić po završetku sezone odlučila je malo zaploviti u manekenske vode pa je tako snimila novi modni editorijal za svoju službenu stranicu. Odjevena u raskopčano odijelo, bijelu košulji i razvezanu kravatu, Splićanka je pozirala pokraj starih zidina te u moru, usprkos ledenim temperaturama. Na novim fotkama posebno su do izražaja došle Blankine zelene oči i prodoran pogled.


Blanka je prije godinu dana kod Siniše Glumičića operirala nos

Zlatna Blanka, koja je već započela s pripremam za novu dvoransku sezonu, prije nešto manje od godinu dana za 25. rođendan si je priuštila operaciju nosa kod Siniše Glumičića. Uz devijaciju septuma nosa koju je išla operirati, Blanka je napravila i estetsku korekciju zbog čega izgleda bolje nego ikad, a koliko vidimo, niti samopouzdanja joj nimalo ne nedostaje.

"Kad sam se tamo našla zbog funkcionalnosti, odlučila sam poraditi i na vanjskom izgledu. Ovo mi je bio svojevrstan poklon za 25. rođendan. Sada dišem odlično što će se, vjerujem, pokazati i na mojim budućim rezultatima", izjavila je Blanka koje je zaista bila u pravu sudeći prema njezinim sportskim dostignućima u ovoj godini.

Pročitajte više