Galerija fotografija: Zablistajte u haljini Zorana Mrvoša u novogodišnjoj noći

HALJINE koje su na reviji Zorana Mrvoša u Posh baru nosile naše poznate manekenke možda će vaš postati baš vaše. Naime, ako kao destinaciju za vaš izlazak u petak navečer izaberete bar Snježane Mehun i pozirate pred fotoobjektivom Indexovog fotografa, možda baš vas naši čitatelji odaberu da postanete kraljica novogodišnje noći.

Znači, sve što trebate napraviti jest pojaviti se danas navečer u Posh baru, fotografirati se te svoje podatke ostaviti našoj lijepoj hostesi i pričekati - za tjedan dana naši će posjetitelji birati djevojku koja će uz Index, Posh, Zorana Mrvoša i Douglas zabljesnuti u novogodišnjoj noći! Također, osim posebno dizajnirane haljine, pobjednica će dobiti kompletan stajling za novogodišnju noć - ekskluzivni make-up i frizuru Douglas parfumerije.

Nagrađeni će biti i najsretniji među vama koji budu glasali za odabrane djevojke, ali i naše drugo i trećeplasirane djevojke. Za drugoplasiranu ljepoticu smo pripremili mjesec dana neograničenog korištenja svih tretmana centra Corner hotela Sheraton, gdje na wellness odlaze i mnoge hrvatske zvijezde. Ova nagrada, između ostalog, uključuje korištenje wellnessa, spa tretmana, osobnih trenera te ostalih blagodati koje ovaj ekskluzivni centar ljepote svojim klijentima osigurava. Istu nagradu će dobiti i najsretniji Indexov posjetitelj.

Naša trećeplasirana ljepotica osvaja poklon paket Douglas parfumerija te, naravno, kompletni novogodišnji make up, a primamljive pakete smo pripremili i za ostale glasače, a oni uključuju deset poklon paketa kozmetičkog "asseoarize" Elite.

Pročitajte više