Garantira li osrednji glas i fantastičan stas pobjedu Sementi Rajhard?

JE LI HRVATSKA pronašla svoju zvijezdu? Čini se da jest, jer Sementa Rajhard, djevojčica iz lunaparka koju je žiri čak dva puta spasio od ispadanja iz showa, danas je popularnija od samih članova žirija. Iako mnogi tvrde kako Sementa baš i nema neki glas, to nadoknađuje njezin prekrasan stas, a pobjednica HTZ-a, čini se, već je na vidiku.

Iako ovoj mladoj dami show HTZ nije prvi put da se pojavljuje pred kamerama, još kao osmogodišnja djevojčica Sementa je nastupila uz svoju baku u jednom talijanskom filmu, mlada pjevačica gušta pred kamerama, a najveću sreću pričinja joj, kao i većini žena, šminkanje, sređivanje i šepirenje pred kamerama.

Ljubav pronašla u naručju mesara

"Na audiciji za show opravdano sam ispala, jer sam zbog pada koncentracije otpjevala lošije nego što sam mogla. Kad su me nazvali da se vratim, bila sam beskrajno sretna, pogotovo zato što obožavam Tonyja Cetinskog i njegove pjesme se stalno vrte u našem lunaparku", rekla je.



Iako se Sementa zbog prirode posla Rajhardovih selila po zemlji pa nigdje nije mogla pustiti korijenje (iako joj je već osamnaest godina, ide tek u drugi razred srednje škole), čini se da je jedan dio Hrvatske mladoj zvijezdi ipak posebno drag. Naime, Sementa se zaljubila u mladog mesara iz Zagorja s kojim je u vezi već pet mjeseci.

"Zove se Matija i iz Velikog Trgovišća je, završio je srednju školu, tata mu ima mesnicu pa on radi kod tate", ispričala je i otkrila kako su se upoznali: "Matija je uvijek dolazio u kafić blizu moje škole. Ja sam svaki dan onuda prolazila i kad bih se našla ispred tog kafića zastala bih da u odrazu u staklu popravim frizuru. Matija mi je kasnije rekao da je mislio da svako jutro gledam njega pa je došao do mojeg broja telefona i nazvao me", ispričala je.

V.V.
Foto: RTL

Pročitajte više