Gasi se Dubrovačka televizija, novinari šokirali videom: "Tko je odgovoran?"

Screenshot: YouTube

GASI se Dubrovačka televizija. Zaposlenici već dva mjeseca nisu dobili plaće tako da televizija prestaje s emitiranjem u četvrtak, 29. veljače 2024. godine. Novinari su se u emotivnom videu na YouTubeu obratili svojim gledateljima.

"Obraćali ste nam se za svoje probleme kada bi institucije zakazale, a mi smo na terenu predano radili upravo zbog vas. Tužni smo zbog ovakvog kraja, no ostaje nada kako naš rad neće ostati zaboravljen. Tko je sve odgovoran zbog situacije u kojoj smo se našli? Odgovora je sigurno puno, no ostat ćemo odgovorni i dostojanstveni pa prstom nećemo upirati u nikoga", rekla je Danijela Demarin Hasanović.

"Nitko od zaposlenika nije primio plaću za siječanj, a prema informacijama koje nam je dao većinski vlasnik teško da ćemo biti plaćeni za sve što smo radili u veljači. Nitko od nas ne prima naknade za prekovremeni rad niti smo to ikad tražili.

Ovaj posao radimo iz ljubavi, no ne živimo samo od ljubavi stoga vjerujemo u institucije pravne države i poduzet ćemo sve korake kako bismo primili plaće za sve što smo do danas odradili. Dragi gledatelji, zahvaljujemo na pažnji i vjernosti dugih 18 godina", rekla je Marija Njavro.

Pročitajte više