Gdje je danas Ruža Janjiš, pobjednica druge sezone The Voicea?

Screenshot: YouTube

JUČER je proglašen pobjednik četvrte sezone The Voice Hrvatska - Martin Kosovec. Prethodna, treća sezona emitirala se prije četiri godine. Tada su u žiriju sjedili Ivan Dečak, Vanna, Massimo i Davor Gobac, a pobjednikom je proglašen Vinko Ćemeraš. Te su se godine natjecali još i Filip Rudan, Albina Grčić te Bernarda Bobovečki.

Pobjednica prve sezone, koja se emitirala 2015. godine, bila je Nina Kraljić. Te su se sezone natjecali i Ana Opačak, Bruna Oberan, Marin Jurić-Čivro, Iva Gortan, Elena Stella, Jure Brkljača, Dino Petrić, Ema Gagro i ostali.

Gdje je Ruža, pobjednica druge sezone?

Ruža Janjiš odnijela je pobjedu u drugoj sezoni 2016. godine, kada se natjecala protiv Eni Jurišić, Stefani Žužić, Vedrana Ljubenka i Alena Đurasa. Tada su u žiriju bili Tony Cetinski, Jacques Houdek, Ivan Dečak i Indira Levak. Upravo Indira bila je Ružina mentorica.

"Ovo je nevjerojatno! Još uvijek sam pod dojmom, ali mogu reći da sam jako sretna. Uistinu se radujem svemu što sada slijedi - suradnji s Universal Music, stvaranju glazbe i ovom novom periodu u mom životu", rekla je Ruža nakon pobjede.

"Čitav The Voice je nezaboravno iskustvo, stekla su se nova prijateljstva, zbilja su svi divni ljudi. I od srca hvala svima koji su mi pružali podršku!", zahvalila je svojim fanovima.

Iako su joj predviđali blistavu karijeru, Ruža se povukla iz javnosti. Godinama nije objavila nove pjesme, a slabo je aktivna i na društvenim mrežama. Posljednja objava na Instagramu joj je iz 2019. godine. "Osmijehom vas pozdravljam, nisam dugo", napisala je tada uz selfie. 

U komentarima su je znatiželjni pratitelji pitali gdje je, a ona je odgovorila u Grazu. Za vrijeme showa otkrila je da joj tamo živi dečko, no nije poznato je li i dalje s njim i je li zbog njega u Grazu.

Tužna životna priča

Ruža je u showu ispričala svoju tužnu životnu priču. Majku nije upoznala, a o njoj i njenom bratu Marku brinuli su se baka i otac. Kad je otac preminuo, baka je preuzela brigu o djeci. U ratu se obitelj iz Odžaka u BiH preselila u Sloveniju, a potom u Hrvatsku. Ruža je studirala na Prehrambeno-tehničkom fakultetu u Osijeku.

Pročitajte više