Gdje je i što radi bivša hrvatska skijašica Ana Jelušić Black?

Foto: Instagram

ANA Jelušić Black svoju je skijašku karijeru završila 2012. godine i danas ima potpuno drugačije prioritete. U sretnom je braku s Kanađaninom Travisom Blackom, a par je prije dvije godine dobio kći Ninu.

Jelušić Black je za Story otkrila kako izgleda njihov život u Švicarskoj, gdje ona radi u jednoj PR agenciji koja se bavi korporativnim komunikacijama u sportu. U siječnju ove godine radila je i na Snježnoj kraljici u Zagrebu.

"S obzirom na to da radimo većinom u domeni sporta, neki projekti su nam propali, a neki se bitno promijenili. Srećom, za sada nekako guramo dalje, cilj je preživjeti ovo teško razdoblje i prilagoditi se novonastaloj situaciji", kazala je.

Ana Jelušić spada u rizičnu skupinu za koronavirus jer ima velike probleme s astmom. Uglavnom radi od doma, a njezina kćerkica Nina se brzo naviknula na vrtić.

"Ovdje su mjere dosta stroge već neko vrijeme, svakih mjesec dana uvode se ili ukidaju nove mjere pa nema puno iznenađenja. Uglavnom, svi koji mogu rade od doma, druženja se odvijaju minimalno i većinom vani (limit je uglavnom petero ljudi), restorani i barovi ne rade i svuda se ide s maskom", kaže Ana o životu u Švicarskoj.

Pročitajte više