Gdje je nestala Sabina Behlić, prvi hrvatski "top model"?

SABINA BEHLIĆ, prvi hrvatski "top model", nestala je sa lica zemlje. Iako joj je putem televizijskog showa bilo ponuđeno apsolutno sve o čemu su druge, puno ambicioznije kandidatkinje sanjale i borile se, Sabina je svoju karijeru, kako inozemnu, tako i domaću, glatko odbila zbog druženja s prijateljima i života u rodnoj Rijeci, za koju je vječito naglašavala kako joj je "ondje sve".

Iako je nakon pobjede u showu "Top model" svoju karijeru odlučila graditi korak po korak, Sabina se u nemilosrdnom svijetu mode nije snašla, ili bolje rečeno, nije ni našla - polako je potonula u zaborav, a gledatelje koji su pratili show i koji su bili gladni informacija kako će inozemna (talijanska) karijera hrvatske ljepotice napredovati, su ostali kratkih rukava.

"Sve što imam je u Rijeci"


"Već su se slegnuli dojmovi nakon natjecanja i radujem se odlasku, ali sve mi je čudno. Radit ću i vani, ako me budu tražili naravno, ali ne bih mogla ondje ostati živjeti jer mi je sve u Rijeci", izjavila je Sabina nekoliko tjedana nakon pobjede i svojim agentima dala naslutiti da će se ipak potruditi postići ono što se od nje očekuje. Međutim, to se nije dogodilo.

Odradila sponzorske obaveze i nestala



Nosila je nekoliko modnih revija na Fashion.hr-u te na Cro A Porteru, snimila dva, tri editorijala, odradila obaveze koje joj je show nametnuo i nestala, ostavljajući gorak okus u ustima ostalim, odbačenim i pažnje željnim natjecateljicama, gledateljima koji su je podržavali, žiriju koji ju je odabrao i agentima koji su u nju nešto uložili kako bi rodnom Rijekom tulumarila sa svojim prijateljima, cugala pive po parkićima i bila zapažena kao prvi hrvatski "top model" fijasko.

Pročitajte više