Gdje se šiša Plenković? Zagrebačkom salonu vjeran je već 40 godina

Foto: Marko Lukunic/Tomislav Miletic/PIXSELL

PREMIJER Andrej Plenković, preko frizerskog salona u kojem se šiša, primio je prijeteće pismo, objavio je tjednik Nacional

"E Pupovčevo suho zlato… Trebalo mi je neko vrijeme da pronađem gdje se šišaš. Doći ću i ošišati te na nulu iako bih te najradije skratio za glavu…", dio je to prijetećeg pisma upućenog Plenkoviću, što su Nacionalu otkrila dva neovisna izvora.

Gdje se šiša Plenković?

Andrej Plenković šiša se u frizerskom salonu Neno u Ulici Antuna Bauera u Zagrebu. Plenković je tom salonu vjeran godinama, a nije jedini poznati Hrvat koji ga obožava. Ivica Todorić tamo ide na frizuru još od malena.

U tom salonu vrijeme (i kosu) krate mnogi - Vladimir Šeks, Davor Šuker, domaći nogometaši, Ante Gotovac, a taj salon bio je omiljen Zdravku Mamiću, dok je još bio u Hrvatskoj.

Salon ima 45-godišnje iskustvo. Njihova priča započela je 1974. godine, no u manjem prostoru. Bračni par Blagus otvorio je frizerski salon za muškarce i vrlo brzo su postali sinonim za najbolje muške frizure u gradu. 

Godine 1999. Neno je proširio svoju ponudu. Obnovili su i proširili prostor te postali salon za uljepšavanje. Tamo sada dolaze i žene.

Plenković o prijetnjama: Nije prvi ni zadnji put

Podsjetimo, prijeteće pismo koje je Plenković dobio preko svog frizerskog salona napisano je na nepune dvije stranice, a potpisano je s "Hrvatski branitelj, Za Dom spremni". Plenković je prijeteće pismo, navodi Nacional, primio prije dva tjedna, a o njemu su ga izvijestili iz frizerskog salona.

>> Plenković preko frizera dobio prijeteće pismo: "Ošišat ću te na nulu"

O prijetnjama su premijera Plenkovića danas upitali novinari na presici.  

''Ma ništa to. Ma to se non-stop događa. Ne znam tko je ovo pustio u medije. Ne bavimo se puštanjem tih tema u medije. Imam ja svoju jako dobru frizerku i super ekipu gdje ja idem već 40 godina i jako sam zadovoljan kako to uspijevaju", rekao je Plenković. 

O prijetnjama da će ga ošišati na ćelavo je još rekao: "Ma neće, to su ljudi koji imaju kreativne trenutke u raspisivanju tih prijetećih pisama. Ima tko brine o tome, nije ni prvi ni zadnji put, ima toga jako puno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.