Gdje se skrivala? Mirjana Hrga na premijeru filma "Spotlight" stigla u pratnji supruga

Foto: Press

IAKO je nema često na premijerama i javnim događajima, film "Spotlight" nije mogla propustiti - posebno jer ga mnogi prozivaju i "najboljim novinarskim filmom svih vremena".

Tako je Mirjana Hrga privukla najviše pažnje među poznatima. Novinarka je stigla sa suprugom Stašom Stefanovićem. Drugi je put rekla "da" prošle godine kada je sve iznenadila svojom objavom o iznenadnoj udaji za zagrebačkog odvjetnika. Upoznali su se kada se razvodila od zagrebačkog oftalmologa Deana Šarića kada je angažirala Stašu za brakorazvodnu parnicu.

Film su došli pogledati i mnogi drugi. Na zagrebačkoj premijeri bila je i odnedavno slobodna glumica Nera Stipičević, umjetnik Stefan Lupino, Đelo Hadžiselimović, Mario Petreković, TV voditeljica Danijela Trbović sa sestrom, te mnogi drugi.


Inače, film "Spotlight" je biografska drama Toma McCarthyja o novinarima The Boston Globea koji su 2001. razotkrili skandal u bostonskoj biskupiji vezan za dugogodišnje seksualno zlostavljanja djece i zataškavanje od strane moćnika i Crkve. Potresna je to i istinita priča koju hvali i kritika i publika.

Pročitajte više