Gemma Arterton: Volim raditi sa seksi kolegama!

LIJEPA glumica je na premijeri svog posljednjeg filma "Prince of Persia" bila iskrena i priznala kako je ipak puno ljepše raditi sa seksi kolegama. Gemma u Disneyjevu filmu glumi uz Jakea Gyllenhaala, a poznata je i kao Bondova djevojka iz nastavka "Quantum of Solace", gdje je slavnog špijuna utjelovio Daniel Craig.

"Uvijek je najbolje raditi sa seksi, privlačnim kolegama. Imala sam sreće i uvijek mi se pogodilo da baš i budu takvi. Nadam se da će tako biti i u budućnosti", kaže glumica, koja se očito ne bi složila s uzrečicom kako izgled i nije najvažniji.

Na svoj izgled Gemma također brižno pazi. Najmanje od svega bi se željela udebljati, kaže. Ponekad je uhvati bezrazložan strah kako je postala prekrupna. U takvim trenucima utjehu traži od svog zaručnika Stefana Mionija. "Znam da je to bezveze i znam da nisam krupna, znam to kada sam doma, no dok se bavim ovim poslom, uhvati me strah. Prirodno nisam stvorena za broj 36 i jedino kako mogu postići da ga nosim je da uopće ne jedem. To ne dolazi u obzir, tako da se trudim izgledati najbolje što mogu, a u tome mi pomaže što odjeću dajem šivati po mjeri pa mi uvijek dobro pristaje", kaže lijepa glumica.

 

Pročitajte više