General Woo na Fejsu izvrijeđao Anđela Jurkasa zbog ratnog zločinca Merčepa

Foto: Zarko Basic/PIXSELL/Facebook

SRĐAN ĆUK, poznatiji kao General Woo, izvrijeđao je hrvatskog pisca, redatelja, scenarista te glazbenog i filmskog kritičara Anđela Jurkasa, a povod je bila smrt ratnog zločinca Tomislava Merčepa.

"O mrtvima sve najbolje jel? Fuck off. Mimo svih ostalih zločina. Znamo za maloljetne djevojčice iz odgojnih domova u Osijeku (15 i 16 godina) koje su bile podvođene njegovim igračima. Zataškalo se pod prijetnjama puški. O mrtvima kao i oni koji su mrtvi zbog takvih. Bo vas politička korektnost. O mrtvima kako zaslužuju. Zaboravom i ne ponovili se", napisao je Jurkas na svom Facebook profilu, a Ćuk, koji je na svom Facebook profilu objavio Merčepovu fotografiju uz poruku RIP, odmah se javio u komentarima s mnoštvom uvreda i psovki. Između ostalog ga je nazvao "govnom četničkim".

"O mišiću, đenerale Tadijeviću Vučko, neka si ti meni online rekao, offline bi te zakopao dva puta jadniče jadni", odgovorio mu je Jurkas, na što je Ćuk nastavio s uvredama.

"Mišiću možeš bit pet kategorija iznad mene i 50 kila teži, ja ti se neću prijetit pogotovo ne ovim putem završit ćemo time što ću izbrisat svaki trag tvojih retardiranih komentara, a to šta ću ili neću vidjet ćeš kad me sretneš 1:1 pa mi se onda kurči", poručio mu je zatim Jurkas.

"Samo daj. Pokaži koliko si velik. :), ajme karikatura. Legenda hip hopa :))))))))). Jadan li je hip hop s takvim legendama", dodao je redatelj.

U komentarima je ubrzo nastala čitava rasprava, a mnogi su zaključili kako su šokirani uvredama koje je Ćuk, inače rodom Vukovarac, uputio Jurkasu.

"Nije on Vukovarac, Vukovarci su bili tamo on je utekao ;), On je Vukovarac iz Germanije, to ga i jebe. Htio bi bit General, samo nema muda ić u bitke. Iz daljine može, kao i njegov ćaća Škoro", dodao je zatim Jurkas.

Pročitajte više