George Clooney brutalno spustio bezobraznom novinaru

Foto: FameFly

GEORGE CLOONEY je poznat po svom humanitarnom djelovanju, no jedan novinar s kojim se "suočio" za to, čini se, nije čuo.

Tijekom press konferencije na predstavljanju filma Hail, Caesar! na Berlinskom filmskom festivalu jedan od novinara pitao ga je "što točno radi da pomogne izbjeglicama u Europi, osim što snima multimilijunske filmove".

Clooney je ostao neugodno iznenađen pitanjem, no nije se dao smesti.

"Provodim stvarno mnogo vremena radeći na tim stvarima, neobično je kada te netko zatim pita 'što točno radiš'. U redu je, samo naprijed. Nego, a što ti točno radiš", odgovorio je Clooney protupitanjem neupućenom novinaru.

"Bio sam na nekim vrlo opasnim mjestima kako bih pomogao, nemam potrebu hvaliti se time. A ti?", dodao je Clooney, ali ni drugi put nije dobio odgovor.

Clooney će se sutra susresti s nekima od izbjeglica u Berlinu, a o izbjegličkoj krizi će razgovarati i sa Angelom Merkel, s kojom također sutra ima dogovoren susret.

Inače, godinama se bavi humanitarnim radom, tijekom kojega je više puta javno poimence prozivao svjetske moćnike. Obišao je neke od najnestabilnijih zemalja svijeta te financijski i na duge načine pomagao različitim humanitarnim organizacijama. Također, angažiran je i kao zagovornik prava LGBT zajednice.

Pročitajte više