George Lucas, hoćeš li ispuniti posljednju želju umirućeg čovjeka?

Foto: Facebook

ŠTO biste poželjeli kada biste znali da imate tek još dva mjeseca života?  Daniel Fleetwood ima 32. godine i boluje od raka. Njegova jedina želja je da živi dovoljno dugo kako bi vidio premijeru novog nastavka "Ratova zvijezda".

Svaki pravi obožavatelj, baš kao i on koji je fan od svoje osme godine, odbrojava do tog velikog dana. Ipak, Danielu je vrijeme ograničeno, a liječnici su mu prognozirali još 2 mjeseca života jer boluje od rijetkog karcinoma vezivnog tkiva. 

Posted by Daniel Fleetwood on Monday, November 2, 2015

Premijera filma najavljena je 18. prosinca i Daniel se nada kako će dočekati taj dan jer se ne misli predati bez borbe. A kada se njegova priča proširila Internetom, cijeli Twitter se uključio u misiju da mu ispuni želju hashtagom #ForceForDaniel. Svi se nadaju kako će vijest doći do samog autora Georgea Lucasa i uvjeriti ga da se premijera održi ranije kako bi Daniel doživio premijeru "Ratova zvijezda" prije nego li i napusti ovaj svijet. 

Day two of round two chemotherapy is underway! I am feeling much better overall as I am more prepared for nausea and...

Posted by Daniel Fleetwood on Wednesday, January 8, 2014

Koliko je Internet moćan, pokazuje i činjenica da je vijest došla do glumca Marka Hamila koji je u serijalu utjelovio samog Lukea Skywalkera. Hoće li Disney i Lucas ispuniti njegovu želju, tek ćemo vidjeti. No, Daniel i njegova supruga su poručili kako im podrška i ljubav koju dobivaju od nepoznatih ljudi jako puno znači te da ih pomaže u svakodnevnoj borbi.

Pročitajte više