Georgina Rodriguez ima lijepu sestru Ivanu. U vezi je s Ronaldovim prijateljem

Foto: Instagram

GEORGINU RODRIGUEZ (30), zaručnicu Cristiana Ronalda, svi znaju, no jeste li znali da ima sestru? Ivana Rodriguez je četiri godine starija od svoje slavne sestre, a na Instagramu je prati 870 tisuća ljudi (među njima i Ronaldo). 

Ivana je na Božić objavila sretnu vijest da je trudna. Svoje drugo dijete čeka s kiparom i slikarom Carlosom Garciom, koji je vrlo blizak prijatelj Cristiana Ronalda. Par je u vezi od 2018. Imaju i kćer Devu, koja je rođena 2021.

Sestre su vrlo bliske

Inače, ona i Georgina odrasle su u gradu Jaca u Španjolskoj i bile su vrlo bliske, pogotovo kada je njihov otac završio u zatvoru zbog dilanja droge. Njihova je majka preminula u prometnoj nesreći 2011., sestre su imale samo jedna drugu i držale su se zajedno cijelog života.

U djetinjstvu su obje pohađale sate baleta i preselile se u Englesku kako bi naučile engleski. Zatim su se vratile u Španjolsku i skupa radile kao prodavačice u Guccijevoj trgovini, gdje je Georgina upoznala Cristiana.

Ivana je danas influencerica i bavi se promoviranjem zdrave prehrane i treninga. Putuje svijetom sa svojom sestrom i bila je na mnogo Ronaldovih utakmica. Uvijek iskazuje divljenje svojoj sestri "zbog svega što je postigla", piše The Sun.

Pročitajte više