Georgina Rodriguez oglasila se prvi put nakon smrti sina

Foto: Instagram

GEORGINA RODRIGUEZ prvi je put objavila nešto na društvenim mrežama otkako je njen sin preminuo tijekom porođaja. Na Instagramu je objavila fotografiju svog životnog partnera Cristiana Ronalda, na kojoj je on podigao lijevu ruku prema nebu, simbolizirajući sina kojeg su izgubili.

Uz fotografiju stavila je samo emotikon srca

Ronaldo (37) je ruku podigao nakon što je zabio gol Arsenalu u subotu. Četiri dana ranije zbog tragičnog je gubitka propustio susret svog kluba Manchester Uniteda s Liverpoolom.

Prošlog tjedna je nogometaš na društvenim mrežama potvrdio da je njegov i Georginin sin preminuo tijekom porođaja. Nekoliko dana kasnije objavio je obiteljsku fotografiju s novorođenom djevojčicom, dječakovom sestricom blizankom.

Na fotografiji koju je podijelio sa svojih 430 milijuna pratitelja nogometaš drži dijete, dok ih okružuju Georgina i četvero djece koju zajedno odgajaju, 11-godišnji Cristiano, četverogodišnji blizanci Eva i Mateo te trogodišnja Alana. Troje ih je Ronaldu rodila surogat majka.

"Dome, slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su zajedno s nama. Želimo zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška nam je vrlo važna i svi smo osjetili vašu ljubav i poštovanje. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji smo dočekali", napisao je.

Ranije ovog tjedna Georginin bliski prijatelj Ivan Garcia za španjolski TV program Ya Son las 8 rekao je da se nada da će je uskoro vidjeti kako se smiješi. Otkrio je da je prošli tjedan, nakon smrti dječaka, bio jako kompliciran. Rekao je da je Georgina vrlo jaka i da će joj obitelj i prijatelji pomoći da prebrodi tragediju.

"Bio je to vrlo kompliciran tjedan, što je normalno. Ronaldova fotografija je jako lijepa, no puna je tuge. Očekivali smo dvoje malih ljudi, a to se nije ostvarilo. Neću ništa reći jer su zamolili za privatnost, no taj dječak je bio mala osoba koju su jako voljeli. Uvijek je govorila da su joj djeca na prvom mjestu i da će djevojčici pružiti svu svoju ljubav. Cristiano i Georgina vrlo su blizak par. Georgina je jako snažna i zna da smo svi tu za nju, da će joj obitelj i prijatelji pomoći. Nadam se da ćemo je uskoro ponovno moći vidjeti kako se zaista smiješi", rekao je.

Pročitajte više