Gerard Butler: Odkad sam pod povećalom javnosti seksam se manje no ikad

HOLIVUDSKI zavodnik Gerard Butler, koji u društvu Marka Miškovića, sina srpskog tajkuna Miroslava Miškovića, i Ralpha Fiennesa posljednjih dana uživa u Dubrovniku, za britanski The Sun otkrio je sočne detalje o svom seksualnom životu. Naime, kako tvrdi Gerard, njegov se ljubavni život uvelike promijenio otkad je posao zanimljiv javnosti i to na lošije.

"Nisam ni približno perverzan kao što sam nekada bio"

"Poševim se s vremena na vrijeme, ali poprilično sam paranoičan u posljednje vrijeme. Nisam ni približno perverzan kao što sam nekada bio", otkrio je Škot koji dodaje da je razlog njegovog dosadnog seksualnog života strah od javnog poniženja, odnosno boji se da detalji iz njegove postelje ne bi bili plasirani u medije od strane ljubavnica.

"Za moje posljednje dvije djevojke, s jednom sam bio dvije godine, a s drugom 18 mjeseci, javnost nije nikada saznala jer sam se zaista trudio držati svoj privatni život u tajnosti", otkrio je Butler kojem to posljednjih mjeseci ne polazi za rukom pa su ga mediji spojili s mnogim poznatim i nepoznatim ljepoticama.

Srpska manekenka Martina Rajić hvalila se da je provela noć s Butlerom

Jedna od onih od koji Butler, kako kaže - bježi, je i srpska manekenka Martina Rajić koja tvrdi kako ne misli svoju intimu otkrivati medijima, ali svejedno je otkrila da je provela noć s holivudskom zvijezdom. Podsjetimo, nakon srpskih medija, kojima je otkrila da Gerard ne hrče, manekenka se pohvalila i u Red Carpetu gdje je ispričala kako se Butleru svidjela na prvi pogled te kako se čuju svakodnevno. Ipak, zgodni glumac Martinu nije doveo u Dubrovnik, kao što je ranije najavljivano, a razlog tomu možda je upravo Martinino istupanje u javnost o njihovoj romansi i otkrivanje detalja iz njegove postelje.

Pročitajte više