Gerard Butler snima u Srbiji

GERARD BUTLER uskoro stiže u Srbiju gdje će snimati novi film, adaptaciju Shakespearove tragedije Koriolan.

"Veselim se početku snimanja"

Film će režirati, ali i u njemu glumiti, Ralph Fiennes, a snimanje bi trebalo početi idući mjesec. Osim Fiennesa i Butlera, u filmu će se pojaviti i Vanessa Redgrave, Brian Cox, Jessica Chastain te domaće snage, Dragan Mićanović i Slavko Štimac. 

Tako se nakon serije holivudskih blockbustera, Butler vraća povijesnim likovima kojima je i započeo svoju filmsku karijeru. "Na ovom ćemo projektu Ralf i ja raditi s velikom strašću", izjavio je Butler koji kaže kako se veseli početku snimanja.

Žene su poludjele za Butlerom nakon uloge kralja Leonidasa u povijesnom hitu "300"

Nakon što ga je svjetska publika vidjela polugolog u hitu Zacka Snydera "300", Butler je postao vrlo tražen glumac, meta paparazza, ali i predmet obožavanja žena svih kontinenata. Šarmantni je Škot do sada zaveo mnoge holivudske ljepotice, a u posljednje mu se vrijeme pripisuje veza s Jennifer Aniston s kojom se spetljao na snimanju filma "The bounty Hunter". 

Par se pojavio zajedno i na dodjeli Zlatnih globusa, a nakon što je u Mexicu prisustvovao proslavi glumičinog 41. rođendana, ona se medijima pohvalila kako je zgodni Škot sjajan ljubavnik.

"Vrh boravka u Brazilu je bilo upoznavanje s Ronaldom"

Ipak, samo nekoliko tjedana kasnije, glumac se pojavio na slavnog karnevalu u Rio de Janeiru, gdje se zabavljao s bivšom djevojkom Lewisa Hamiltona, Nicole Scherzinger. U to se vrijeme medijima javilo i nekoliko brazilskih manekenki tvrdeći kako su upravo one provele besane noći s Butlerom. Iako su ga ljepotice oblijetale sa svih strana, Butler je rekao kako mu je vrhunac boravka u Brazilu bio trenutak kada je upoznao nogometnu legendu Ronalda.

Pročitajte više