Gerard Pique ismijao Shakiru i njezinu novu pjesmu: Casio nam je sad sponzor

Foto: Profimedia

GERARD PIQUE ismijao je u emisiji svoju bivšu partnericu Shakiru i njezinu novu pjesmu koja je u dva dana skupila 92 milijuna pregleda.

Naime, Pique je osnovao ligu u kojoj influenceri i bivši nogometaši igraju nogomet pod nazivom The Kings League, a tijekom emisije u kojoj je govorio o ligi osvrnuo se na Shakirinu pjesmu u kojoj pjevačica kaže da je "zamijenio Rolex za Casio".

@flufffyduck el presidente 😂😂 #shakira #pique #bizarrap #kingsleague #ibai #barcelona #fyp #foryou ♬ original sound - ISVA

"Imam veliko priopćenje. Casio nam je poklonio satove. Imamo ugovor s Casiom, pokrovitelji su ove lige", kazao je Pique dok su se ostali u studiju glasno smijali.

"Šališ se", dodao je jedan od gostiju.

"Ne, ne, ozbiljan sam. Evo poslali su svakom po jedan sat", kazao je nogometaš.

"Zašto se pridružio Casio?" upitao je jedan od sudionika.

"Zbog Shakirine pjesme", odmah je odgovorio Sergio Agüero, umirovljeni argentinski nogometaš koji se javio preko videa, a svi su se još jače nasmijali.

"Žene ne plaču, žene naplaćuju"

Podsjećamo, Shakirina nova pjesma u samo jednom danu je poslušana 63 milijuna puta i time oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pjesma na YouTubeu u tom periodu, a pjevačica se ovom pjesmom našla na popisu najslušanijih latinoameričkih izvođača koji su također rušili rekorde na YouTubeu, poput J Balvina, Luisa Fonsija i Daddyja Yankeeja.

"Ostavio si me kao susjedu svekrvi, s novinarima pred vratima i dugom u riznici. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali učinio si me još jačom. Žene ne plaču, žene naplaćuju", stihovi su Shakirine nove pjesme upućene Piqueu.

Shakira je pjesmom poslala jasnu poruku bivšem suprugu koji ju je navodno prevario s trenutnom djevojkom, Clarom Chijom: "Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, zamijenio si Rolex za Casio..."

Podsjetimo, Pique je na Twitteru reagirao na Shakirinu novu pjesmu, a njegova majka lajkala je pjesmu u kojoj pjevačica blati njezinog sina.

Pročitajte više