Get EXITed Regional Tour 2010.: Party turneja počinje nastupom legendarnog Svena Vatha u Papayi

REGIONALNO povezivanje najvećih glazbenih manifestacija koje je Exit tim pokrenuo prošle godine u suradnji s klubom Papaya, rezultiralo je eksplozijom nastupa svjetske i regionalne kreme izvođača. Prvi regionalni turistički pilot-projekt usmjeren ka svjetskom tržištu nastavlja se i ovoga ljeta, a turneju po regiji, od Novalje i Dubrovnika preko Bihaća do Novog Sada i Beograda, pratit će i ugledni novinar Timesa.

"Get EXITed Music Festival" od 1. do 4. srpnja u Papayi

Glazbeno putovanje u Papayi u četvrtak, 1. srpnja otvorit će humanitarna akcija "Ambasadori regije u borbi protiv droge" čija su zaštitna lica Ivana i Marija Husar, Marko Milićević Gramophonedzie, DJ Ačić, Ivo Karlović, Novak Đoković i Maja Čengić. Svjetska legenda Sven Vath u klub dolazi 2. srpnja, dok dan nakog toga novaljski stage preuzimaju regionalne zvijezde, Umek i Gramophonedzie, DJ Enemy, DJ Acic te DJ Fanatic.

Sven Vath, Umek i Marko Miličević garantiraju odličan provod

Prvi dan Get EXITed festivala u Papayi otvorit će "legenda nad legendama", Nijemac koji je u Hrvatskoj posljednji put nastupao prije nekih 7 godina. Domaća ga publika pamti kao jednog od najvećih party zabavljača, a njegova karijera, započeta davne 1982. godine, jedna je od najimpresivnijih DJ karijera. Sven je osnivač jedne od prvih trance diskografskih kuća, ali i prvi trance DJ na svijetu. Ugledni Mixmag magazin njegov album "Accident in paradise" stavlja u top 50 dance albuma svih vremena, a netom nakon toga Vath osvaja i titulu "The Godfather of Techno". Prošlogodišnje izdanje njegove popularne "Coocon" večeri u Amnesiji proglašeno je najboljom večeri na Ibizi, a Sven Vath i nakon 20 godina briljantne karijere pripada samom vrhu glazbene industrije.

Drugi dan festivala Papaya će plesati u ritmu megahita "Why don't you". Planetarni uspjeh singla "Why don't you" dosegao je vrh svih svjetskih top-lista, a Gramophonedzie je zauzeo broj jedan britanskog MTV-ja. Marko Miličević je osoba koja stoji iza zaraznog plesnog singla "Why Don't you", a Markovom proboju na svjetsku scenu svjedočio je i Get EXITed tim u sklopu njegovih nastupa na "Winter Music Conference" u Miamiju. S diplomom Akademije umjetnosti u Beogradu te ugovorom s jednom od najmoćnijih diskografskih kuća na svijetu, EMI recordsom, Marko Miličević Gramophonedzie suvereno korača prema svjetskom vrhu glazbene industrije.

Umek je jedini DJ i producent s ovih prostora koji se nalazi na prestižnoj DJ Mag ljestvici najboljih svjetskih DJ-a. Vjerojatno se tek na prste jedne ruke mogu nabrojiti ljubitelji elektroničke glazbe koji nikad nisu čuli za Umeka, najveću regionalnu zvijezdu i međunarodno priznatog DJ-a i producenta koji na samom vrhu scene vlada već više od desetljeća. Njegova je produkcija danas puno modernija i kompleksnija, a stvari poput "Latexa" ili "Lanicora" lansirale su ga u vrh techno svijeta.

Get EXITed Back To Nature u Bihaću od 5. do 7. srpnja

Uz potporu grada Bihaća Get EXITed regionalno putovanje u dva dana dobit će svoje Back to Nature izdanje na 3 lokacije: Una aqua centru, klubu Olympico i Domu armije - kulturnom centru Bihać. U ponedjeljak, 5. srpnja u popodnevnim satima moći ćete uživati na slapovima Une i u Papaya after beach partyju. Ambasadori regije protiv droge predstavit će film "Kriva je" u kulturnom centru s početkom u 20 sati, a večernji provod u klubu Olympico zagarantiran je s Gramophonezdiejem. Utorak, 6. srpnja rezerviran je za sve ljubitelje adrenalinskog sporta u Una aqua centru i chill out, a večernje izdanje Get EXITed Back to Nature u klubu Olympico rasplesat će vas uz najpoznatije house vokale Natali Peris i sarajevske grupe Getanea.  

Get EXITed Culture 6. srpnja u Dubrovniku

Get EXITed putuje na druženje s filmskim zvijezdama u sklopu Libertas film festivala u Dubrovniku. Glazbeni doživljaj filmske manifestacije u Dubrovniku zaokružit će veliki Get EXITed event s posebnim gostima na zadnjem danu filmskog festivala, 6. srpnja, na kojem će nastupiti renomirani talijanski DJ Simon Adams. Get EXITed turneja završava na jednom od najcjenjenijih svjetskih festivala, Exitu, a više informacija o EXITed ljetnoj turneji možete pronaći na www.getexited.org, www.papaya.com.hr, www.mtv.com.hr .

Pročitajte više