Gianna Apostolski nova kraljica Torcide?

Gianna je glazbeni repertoar započela svojim prvim singleom "Zvijezda je rođena", a nastavila u duetu s Andrejom Šušnjar, čijim se imenom u javnosti svojevremeno špekuliralo kao imenom nove pjevačice Magazina.

Gianna, koja će se uskoro pojaviti i u nekoliko epizoda TV sapunice "Zabranjena ljubav" u kojoj će glumiti manekenku na koju bi popularni Borna (Mario Valentić) trebao "pasti", trenutno se priprema i za nastupe na Hrvatskom Radijskom festivalu na kojemu će nastupiti s pjesmom "Hej, hej, mama", a vrijeme za sada provodi u Splitu sa sinom, koji bi uskoro trebao doći živjeti s njom u Zagreb.

Bivša djevojka Simona Homuia koji je hrvatskoj javnosti postao poznat nakon nastupa u Big Brother kući, također je snimila i novu himnu Hajduka te se, kako sama kaže, govorka da će upravo ona preuzeti titulu nove kraljice Torcide.

Sa Simonom s kojim se još uvijek povremeno čuje Gianna je, kaže, raskrstila zauvijek, a da ju se prije dvije godine pitalo, kaže - ne bi ni bila s njim.

Ostale fotografije iz splitskog kluba "Lemon", u kojemu su se u protekli četvrtak zabavljale i supruga Hajdukovca Mirka Hrgovića, Lana Hrgović, te poznata hrvatska vizažistica Vlatka Krilo, možete pogledati ovdje.

B.S.
Foto:V.G.

Pročitajte više