Gibonni na partiju u Zagrebu skočio na stol i gazio po hrani, snimke naljutile mnoge

Foto: Instagram

NA PARTIJU u zagrebačkoj Laubi, koji je privukao brojne poznate Hrvatice i Hrvate, nastupao je Gibonni, a jedan potez splitskog glazbenika razbjesnio je mnoge nakon što su se snimke pojavile na društvenim mrežama.

Naime, Gibonni se u jednom trenutku s pozornice spustio među uzvanike te se popeo na stol s pratećim glazbenicima. Snimke na društvenim mrežama prikazuju Gibonnija kako gazi među tanjurima s hranom i obilazi cvijeće i svijeće koji su bili postavljeni na stolovima.

Potez splitskog glazbenika razljutio je i Tiju Mamić, koja je bila jedna od prvih koja se požalila na društvenim mrežama. "Ne znam što je tužnije, ekipa koja mu plješće, podržava ga i snima dok on gazi po hrani ili on sam koji to radi", poručila je snaha Zdravka Mamića.

Na to su nam ukazali i neki čitatelji.

"Doslovno pišanje po ljudima koji nemaju za hranu sad pred Božić", požalio nam se jedan čitatelj. "Neprimjereno u ovo vrijeme dok neki razmišljaju hoće li imati što za jesti na Božić", složio se drugi.

Na nekim snimkama koje su se pojavile na društvenim mrežama vidi se da Gibonni nije uspio izbjeći svu hranu hodajući po stolu, pa je tako u jednom trenutku ugazio na kuglof.

Snimkama s proslave pohvalila se i Maja Šuput, a po reakcijama uzvanika, čini se da njima nije smetalo što pjevač gazi po stolu i hrani.

 

Pročitajte više