Gibonni oduševio slovensku publiku "hrvatskom uvertirom u dobar seks"

GIBONNI je svojim koncertima na slovenskim Križankama oduševio svoje obožavatelje u Deželi i pokazao zašto je njegova "Toleranca" već 14 tjedana broj jedan u Sloveniji. Oba Gibonnijeva koncerta, održana u četvrtak i petak, bila su rasprodana, a sudeći prema izvještajima slovenskih  medija, publika na Križankama nije požalila. Gibo je na koncerte pozvao i nekoliko gostiju, pa su mu se, osim Damira Urbana i Maya Azucene, na Križankama pridružili i Jani Hace te Trkaj.

Slovenski 24ur u članku naslovljenom "Hrvatska uvertira u dobar seks" piše da je pjevač bio odlično raspoložen i šalio se sa snimateljima. Jednog je pozvao na pozornicu i pokazao mu par koji se ljubi kako bi ga snimio. Također navode da je Gibo očito želio parovima napraviti dobru uvertiru za seks, jer je koncerte zaključio riječima: "Idite kući i radite djecu". 

Pjevač je na početku koncerta stao na vagu kako bi dokazao da na nastupu izgubi i do tri kilograma, no navodno je vaga na kraju ipak "zatajila" pa je letjela preko pozornice. Nije mnogo govorio na koncertima, već je izjavio da radije pjeva, što mu 7 tisuća obožavatelja na obje večeri zasigurno nije zamjerilo.

Pročitajte više