Gibonni rasprodao i drugu Arenu Zagreb, u prodaji dodatne ulaznice za oba koncerta

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

GIBONNI je krajem prošle godine najavio veliku proslavu 35 godina karijere u Areni Zagreb, a u rekordnom roku je rasprodao čak dva datuma jedne od najvećih dvorana u Hrvatskoj.

Organizatori su zbog velikog interesa u prodaju pustili dodatan kontingent ulaznica za oba koncerta, za nekoliko sektora. Svi zainteresirani tako mogu nabaviti ulaznice s ograničenim pogledom za Gornju i Donju tribinu Arene Zagreb te manju količinu ulaznica za Parter.

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj već i diljem regije. 

Tempera, Činim pravu stvar, Mirakul, Libar, Oprosti, Posoljeni zrak i razlivena tinta, Judi, zviri i beštimje, Onako, od oka, Udica te Lažu fotografije samo su neke od onih zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte. Gibonni je za oba koncerta najavio da će pjevati uz vrhunski bend i brojne prijatelje iznenađenja.

Pročitajte više