Gilles Peterson i Henrik Schwarz na drugom vikendu The Garden Festivala

USPJEŠNO završen prvi vikend zadarske glazbene poslastice The Garden Festivala može značiti samo jedno - drugi festivalski vikend od 10. do 12. srpnja koji će posjetiteljima predstaviti svjetske zvijezde klupske glazbe, među kojima su britanski DJ Gilles Peterson, bliski suradnik grupe Jamiroquai i pjevačice Erykah Badu, te Nijemac Henrik Schwarz.

Prvi festivalski vikend nastupili su No Fakin, Faze Action, Norman Jay, Flevans, Crazy P i drugi, a slobodno vrijeme do drugog vikenda inozemni novinari, među kojima i oni časopisa Elle i The Guardiana, iskoristili su kako bi napravili reportaže o Zadru, Festivalu, glazbi, modi i mnogočemu drugome te na taj način predstavili Hrvatsku svijetu.

Drugo najbolje mjesto za odmor i kvalitetan provod u Europi

The Garden Festival se održava na lokaciji poluotoka Pinija u Petrčanima, a Uz nekoliko atraktivnih plesnih podija na kojime će se uživo moći slušati kvalitetna klupska glazba, tu su prostori za opuštanje uz masaže, vježbanje tik do mora, te drugi festivalski sadržaji.

O kvaliteti Festivala svjedoči i to što su ga nahvalili The Times, London Paper i OK, a na internetskom portalu RA, glasovanjem on-line čitatelja izabran je kao drugo najbolje mjesto za odmor i kvalitetan provod u Europi, odmah nakon megapopularnog Festivala Vooruit u Gentu u Belgiji.

Pročitajte više