Gillian Anderson izbezumila fanove selfiejem: "Postkoitalni sjaj"

Foto: Instagram

FANOVI Netflixove serije Sex Education nedavno su došli na svoje kad je izašla druga sezona hvaljenog showa u kojem glumi i Gillian Anderson, a glumica je to obilježila na Instagramu.

51-godišnja glumica koju mnogi pamte ponajviše po ulozi Scully u Dosjeima-X u Netflixovoj seriji glumi seksualnu terapeutkinju i mamu glavnog lika, tinejdžera Otisa. Kako bi proslavila povratak serije u drugoj sezoni, Gillian Anderson objavila je fotografiju na Instagramu.

"Još jedan dan od ovog postkoitalnog sjaja", napisala je uz fotografiju koja je izbezumila njezine fanove. "O bože, srce mi je preskočilo", "slomila si Instagram", pisali su joj pratitelji na Instagramu, kojih broji više od 840 tisuća.

Anderson je nedavno u intervjuu za Vogue progovorila o svojoj ljubavi prema liku Jean F. Milburn kojeg tumači. "Ono što volim kod Jean je da je toliko besramna kad je u pitanju sve što ima veze s intimom, osim kad je u pitanju njezin odnos s potencijalnim partnerom."

"Ona nema granice, nesputana je i neprimjerena, ali puna je kontradikcija. Ona je terapeutkinja za seks i odnose koja kopa po ladicama svog sina."

Nakon toga Anderson je progovorila i o odnosu sa svojom djecom u stvarnom životu. "Blokirala sam Instagram najmlađem sinu. Kad završi serija, to će se možda promijeniti. Jedan ima 11, a drugi 13 godina i poprilično sam sigurna da nisu gledali seriju, ili ako jesu, nisu mi rekli."

Pročitajte više