Gimnastičarka otkrila koliko zaradi od jedne objave na Instagramu, šokirat ćete se

Foto: Instagram

Svima je već jasno da ljudi s milijunima pratitelja mogu dosta zaraditi i živjeti samo od sponzoriranih ugovora. Influencerica i gimnastičarka Olivia Dunne otkrila je koliko je najviše novca zaradila na jednoj sponzoriranoj objavi na društvenim mrežama.

Olivia je američka gimnastičarka i jedno vrijeme bila je u reprezentaciji. Trenutno je članica gimnastičkog tima LSU Tigers s državnog sveučilišta Louisiana State University. Istovremeno je i influencerica te na svojim društvenim mrežama objavljuje kako izgleda njezin život.

Ima milijune pratitelja na društvenim mrežama

Donedavno članovi atletskih timova sa sveučilišta nisu smjeli zarađivati na temelju sponzoriranih objava. Nisu smjeli primati komercijalne isplate i takve suradnje mogle su im donijeti suspenzije i sankcije na sveučilištu, no to se pravilo promijenilo u srpnju 2021.

Olivia trenutno ima gotovo osam milijuna pratitelja na TikToku i preko četiri milijuna na Instagramu. Prema podacima koje imaju strani mediji, zaradila je 3.4 milijuna dolara samo od sponzorskih objava. Prošli tjedan gostovala je u Full Send Podcastu i upitana je koliko zaradi od jedne sponzorirane objave na Instagramu. 

"Obično nikad ne govorim o novcu, ali... Rekla bih šest znamenki", odgovorila je. Na pitanje je li njezina zarada ispod 500.000 dolara Olivia je rekla da nije, što znači da zaradi više od pola milijuna dolara po objavi (naravno, ne svakoj, ovisi o kojem sponzoru je riječ). 

@kyleforgeard @Olivia Dunne on how much she gets paid per sponsorship! 💰 #fyp #fullsend #collegeathlete #livvy #nelk ♬ original sound - Kyle Forgeard

"Da, jako sam sretna. Za mene je to jednostavno ludo", rekla je. Nagovijestila je da bi u budućnosti, kada napusti sveučilište, mogla biti isključivo influencerica, no nije još donijela konačnu odluku. 

Jednom prilikom rekla je da želi pokazati mladim djevojkama da se ne moraju baviti isključivo jednim poslom. "Možete biti strastveni prema glazbi, umjetnosti. Ne morate birati. Možete raditi sve i biti uspješni. Mislim da trebate postaviti vlastita očekivanja za uspjeh i imati velike snove", rekla je.

Pročitajte više