Gisele Bundchen ponižena u sjedištu Victoria´s Secreta

ŠEST mjeseci nakon što je odbila produžetak ugovora s Victoria's Secret, najpoznatijim svjetskim brandom donjeg rublja, Gisele Bundchen vratila se čelnim ljudima, navodno ih moleći za ponovnu suradnju. Priča se, naime, kako brazilskoj ljepotici u posljednjih nekoliko mjeseci na poslovnom planu ne cvjetaju ruže, no deset milijuna dolara, koliko ih je opet zatražila od čelnika, i dalje im je previše, zbog čega su joj zahvalili na ponudi, i, pišu američki mediji, potjerali iz ureda.

Zaslužuje li udarna ljepotica Victoria's Secreta deset milijuna dolara za nekoliko revija godišnje? Čelni ljudi poznatog američkog branda još su prije pola godine zaključili kako im je taj iznos prevelik, te su ljepoticu Gisele Bundchen uklonili sa svih press materijala i reklamnih kampanja. Gisele se posvetila drugim projektima, no ovih se dana, pišu američki mediji, vratila u tvrtku koja ju je proslavila, moleći za obnavljanje ugovora.

Nakon što su je hladno odbili, Gisele je tražila razgovor s glavnim direktorom, no on ju je hladno odbio, ističući kako je "Gisele velika profesionalka, ali se zbog nje ne isplati bankrotirati". Navodno je u prostorijama Victoria's Secreta došlo i do incidenta, a brazilska ljepotica i najbolje plaćena manekenka u 2007. godini otišla je ponižena.

Ipak, priliku za financijski oporavak Gisele je dobila iz Max Factora - trenutno je u pregovorima za veliku reklamnu kampanju koja će prije ljeta krenuti u cijelom svijetu, a Gisele će najvjerojatnije biti zaštitno lice. Nije poznato hoće li zamijeniti Carmen Electru, koja je trenutno glavna zvijezda njihovih proizvoda, ili će joj se tek pridružiti u plejadi poznatih ljepotica koje Max Factor već godinama reklamiraju i za to dobivaju pozamašne svote novca.

D.K.

Pročitajte više