Gisele Bundchen: Želim još puno djece i nije me briga hoće li to utjecati na moj izgled

LIJEPA 29-godišnja brazilska manekenka Gisele Bundchen kazala je kako je njen četveromjesečni sin Benjamin toliko obogatio njen život da definitivno želi još djece i pritom je nije briga hoće li nove trudnoće izmijeniti njeno tijelo. "Želim imati puno djece. Nije me briga hoće li to utjecati na moj izgled", rekla je Gisele kojoj je rođenje prvog djeteta posve promijenilo prioritete u životu - iako je i dalje fokusirana na karijeru, Benjamin je uvijek na prvom mjestu.

"Ne napuštam modne piste i neću se odreći svoje karijere modela. Samo ću malo usporiti jer želim više vremena provoditi sa sinom. Benjamin je neodoljiv i nevjerojatan. Neopisiva je ljubav koju osjećam prema njemu. Sve što želim od života je da budem dobra majka. Želim ga naučiti pravim vrijednostima, što je najvažnija stvar koju majka može dati djetetu", navela je lijepa Brazilka.

Podsjetimo, Gisele je svoje prvo dijete, sina Benjamina Bradyja, rodila početkom prosinca prošle godine. Nedavno je Gisele ispričala kako se i tijekom trudnoće brinula za izgled svoga tijela pa je tako, sve do dva tjedna prije poroda, trenirala kung-fu i tri puta tjedno vježbala jogu. "Mislim da mnoge žene zatrudne i onda kao da odluče pretvoriti se u kante za smeće", kaže lijepa Brazilka koja nije dopustila da se isto dogodi i njoj.

Pročitajte više