Glamurozni dijamantni za humanitarne svrhe

Nakon što se predstavi u cijelome svijetu dijamantni Ambilight će se prodati na aukciji, a iznos prikupljen njegovom prodajom bit će doniran u humanitarne svrhe.

Uz glamurozan izgled s dijamantima ovaj vrhunski dijamantni Ambilight FlatTV ima i jedinstvene karakteristike: impresivna kvaliteta slike, inovativne tehnologije te velike mogućnosti povezivanje. Ambilight tehnologija pruža potpuno novu dimenziju gledanja televizije. Inteligentni sustav pozadinskog osvjetljavanja blago osvjetljava zid oko TV prijamnika osiguravajući potpuni užitak gledanja te dokazano smanjuje umor očiju. Boja i intenzitet svjetla mogu se prilagoditi prema individualnim željama za opuštenije i manje zamarajuće gledanje.

HDTV tehnologija za prijem TV signala emitira sliku 5 puta više rezolucije što stvara jasniju i oštriju sliku. ClearLCD tehnologija koristi visoke brzine osvježavanja za uklanjanje titranja slike, a kao rezultat ima jasne i žive slike, čak i brzog kretanja na zaslonu. Kod vrhunskih panela koristi se i Pixel Plus 3HD tehnologija koja poboljšava svaki piksel dolazne slike, otkrivajući i smanjujući pogreške u komprimiranom multimedijalnom sadržaju. Time poboljšava ne samo rezoluciju, već i reprodukciju boja, a rezultat je čista i oštra slika koja prikazuje najfinije pojedinosti boja.

Philips je i ovim jedinstvenim Ambilight FlatTV prijemnikom obilježio prodaju milijuntog FlatTV-a. Uređaj je izrađen u suradnji s draguljarnicom iz New Yorka.

Pročitajte više