Glazbene, filmske i kraljevske face zatvorile Svjetsko nogometno prvenstvo

VIP LOŽE na sinoćnjoj finalnoj utakmici Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi do posljednje mjesta su ispunile brojne svjetske filmske i glazbene zvijezde, visoki državni dužnosnici i pripadnici kraljevskih obitelji.

Tako su se na stadionu Soccer City u Johannesburgu našli: glumac Morgan Freeman, njegova kolegica, rođena Južnoafrikanka Chalrize Theron te kanadski pjevač Bryan Adams. Utakmicu je pratila i kolumbijska pjevačica Shakira, princ Albert od Monaca, španjolski tenor Placido Domingo i teniska zvijezda Rafael Nadal. Osim njih, u VIP ložama su sjedili i šefovi 15 afričkih država među kojima i čelnik Južne Afrike Jacob Zuma te njegov kolega iz Zimbabvea Robert Mugabe.

Niti pripadnici kraljevskih obitelji Nizozemske i Španjolske nisu propustili borbu za naslov svjetskog prvaka pa su se tako na suprotstavljenim stranama našli španjolska kraljica Sofija, princ Felipe i princeza Letizia, odnosno nizozemski premijer Jan Pieter Balkenende te  princ Willem-Alexander i nizozemska princeza Maxima Zorreguieta.




Pročitajte više