Gledao sigurnosnu snimku s imanja, uočio nešto što je jednoj ženi spasilo život

Screenshot: Facebook

ŽENA iz Adelaidea koja je nestala tijekom vikenda pronađena je živa i zdrava nakon što je u grmlju ostavila SOS poruku da je netko pronađe.

Deborah Pilgrim (55) nestala je u nedjelju ujutro u Sedanu, oko 100 kilometara sjeveroistočno od grada. Kampirala je s prijateljima u okolici kad je odlutala. U ponedjeljak, policija je koristila helikopter i pomoć volontera Državne službe za izvanredne situacije kako bi je pronašla.

Pronađena je u utorak navečer nakon što je lokalni stanovnik uočio znak SOS blizu svog prilaza. Obavijestio je policiju koja je oko ponoći pronašla ženu u okolici. Prevezena je u bolnicu, no čini se da je u dobrom stanju, izvijestila je policija.

Policija kaže kako je umirovljeni policajac Neil Marriott povremeno provjeravao snimke s nadzorne kamere kad je čuo da se traga za gospođom. Čim je ugledao znak SOS, odmah je kontaktirao policiju jer kaže kako se i sam već bio gubio u tom području. "Toliko mi je drago da je uspjela pronaći vodu jer sam se bojao za nju, zbilja jesam", izjavio je za australske medije.

Pročitajte više