Gledatelje razbjesnila odluka o pobjednici kulinarskog showa: "Namješteno!"

Foto: RTL

TITULU najbolje amaterske kuharice i pedeset tisuća kuna u showu Tri, dva, jedan - kuhaj! sinoć je osvojila Franka Štengl, no s njenom pobjedom ne slažu se baš svi. U finalu su se natjecale još dvije djevojke, ali Frankin azijski meni odnio je malu prednost pred ostalim jelima.

Iako ovogodišnja pobjednica nije baš briljirala u finalu, žiri se složio da je u sezoni ona pokazala najveće znanje, no ekipa na društvenim mrežama smatra drugačije.

"Strašno negativna osoba, ničiji komentar ili kritiku nije prihvaćala, popljuvala ljude koji su je upravo proglasili pobjednicom, baš je jadna sa svojom bahatošću, jezičinu ima ajme nije ni do koljena pobjednicima prošlih sezona, al zahvaljujući nekim veseljacima bio je užitak gledati kuhanje", pisali su na službenoj Facebook stranici showa.

"Užas jako negativna, antipatična i puna sebe osoba. Niti nešto zna to i mi znamo što i ona napravi. Sve je to namješteno", "Po čemu je pobjednički meni, po količini ulja i vi svašta pišete", "Nezaslužena pobjeda, namješteno, najveći domet joj je napraviti wok", "Ovakve najbolje prođu u životu! Retardirane izjave i omalovažavanje drugih ljudi", složili su se i ostali.

Osim što su izrazili svoje nezadovoljstvo pobjednicom, neki su iznijeli kritike vezane za samu emisiju i neke članove žirija.

"Očajna sezona, tako i ja doma kuham. A pobjednica. Užas", "E moj Pažanin ovu sezonu si sam sebe obukao i osramotili kao nikad do sada ako ti to nazivaš kuhanjem svaka ti čast",  "Mislim da je žiri poslije svake emisije išao na ispiranje želuca nakon probavanja tih splačina", "Ako ne promijenite ovogodišnji koncept emisije i ne vratite se na prijašnje, onda bolje da i ne snimate 8. sezonu", pisali su.

Pročitajte više