Gledatelje razbjesnio golišavi prizor u jutarnjem showu: "Vidimo mu penis"

Screenshot: ITV

GLEDATELJI popularne britanske jutarnje emisije Good Morning, Britain šokirali su se kad su na ekranu vidjeli - penis.

Tema emisije bila je treba li u osnovne škole uvesti slikanje aktova, a zbog toga je u studiju bio i muški model, potpuno gol. Dok su voditelji i njihovi gosti razgovarali o temi, umjetnica je slikala muškarca.

No u jednom trenutku kamera je prikazala golog čovjeka s leđa, a dijelu gledatelja učinilo se da su na ekranu vidjeli dio penisa golog muškarca, što ih je razbjesnilo. "Kakva sramota gledati ovo u 7:40 kad se djeca spremaju za školu i vidjeti penis u jutarnjoj emisiji", ljutio se jedan tviteraš.

"Pa za ime božje, imajte malo poštovanja i zdravog razuma", dodali su gledatelji. Drugima pak nije bilo jasno zašto je muškarac uopće bio gol u studiju pošto je umjetnica očito slikala samo njegovo lice.

"Zašto je on uopće gol kad mu ona slika samo portret glave?" zapitao se još jedan tviteraš, dok je nekima zasmetalo upravo to što se i TV kuća suzdržavala od akta. "Kako očekujete da će roditelji biti ok s golotinjom ako se i vi sami bojite prikazati akt?" moglo se vidjeti među komentarima na Twitteru.

Pročitajte više