Gledatelji bijesni zbog Zvijezde pjevaju: "Sramota! Je l' mi vama sličimo na idiote?"

Foto: Press

KOMBINACIJA countryja i balade bila je kobna za Marka Petrića i Ginu Victoriju Damjanović. U prijelomnoj, šestoj emisiji, kada stvari postaju sve ozbiljnije i kada je sve jasnije da pjevanje nije samo zabava, Marko i Gina nisu uspjeli osvojiti žiri i publiku u studiju te su se oprostili od daljnjeg natjecanja.

Pokazalo se da gledatelji ne misle da je show napustio pravi par te su društvene mreže ispunili bijesnim komentarima. Uglavnom se slažu da su iz showa trebali ispasti Dora Fišter i Bojan Jambrošić.

>>HRT blurao natpis ispod Reminog vrata u showu Zvijezde pjevaju

Ovo su samo neki od stotina komentara:

"Strašno, lice od Remi sve reklo, i ona je vidjela koliko je to nepošteno. Namješteno vjerojatno?"

"Ovo je bez veze, više ne gledam jer ostaju najlošiji, a dobri odu doma. Po običaju tko ima više obožavatelja taj ostaje a kvalitete ni ne moraš imati."

"Nevjerojatno! I opet se Dora Fišter provukla dalje. Uvjerljivo najlošija."

"Nisam iznenađena, nego ljuta! Bojan je dobar mentor, no sinoć je trebao ispasti zajedno s Dorom, koja 'zijeva' tijekom pjevanja. Vjerojatno će pobijediti Šarić, kojega žiri forsira. Neosporno je da on pjeva bolje od nekih profesionalnih pjevača, no nije korektno prema ostalim 'zvijezdama' da je u jednom paru poznatija 'zvijezda' (Šarić) od mentorice. Nije li nekorektno da tijekom stanke u pp-u ide reklama sa Šarićem?!"

"Sramota! Pa kolike su to ocjene dobili Dora i Bojan od 'publike'?? Ovo je presmiješno i poluidiotski!!"

"Tko zna kad ne prikazuju kako je glasala publika, možda je i namješteno."

 

"Vrlo ružno i nepravedno, kako možete izbaciti Marka koji super pjeva, a Dora je ostala, vrlo neprofesionalno, uvijek nešto namještate, katastrofa potpuno sam razočarana..."

"Ne mogu vjerovati. Dora prošla, a Marko ispao. To nije fer, ni malo. Bez veze. Koja to publika... I ja mislim,da ni bilo dobro pokazati i ocjene publike. Mučka tu neka."

"Dobro zar mi nepravdu moramo gledati na svakom koraku u ovoj državi??? Čak i u emisiji zabavnog karaktera??? Pretužno."

"Koja glupost!!Tko je to odlučio?? Gdje su ti glasovi?? Tko su ti gledatelji?? Kakav je to koncept? Gdje je tu logika? Gdje je smisao a gdje je sluh?? Jel mi vama sličimo na idiote?? Kako je uopće gospođa Dora i pozvana da pjeva, pa ona uopće nema sluha?? Toliko pitanja, a ni jedan odgovor nećemo.dobiti. Ovo je trebala biti zabava Ispala preslika društvene stvarnosti u svim segmentima.. Svašta!!!"

Pročitajte više