Gledatelji Braka na prvu tvrde: Adam i Goga su zajedno i čekaju bebu

Foto: Press/Facebook

EMISIJA Brak na prvu privukla je pozornost mnogih Hrvata, a gledateljima su posebno zanimljivi odnosi bračnih parova Adama Kromera i Nikoline Tutić te Dejana Vukobratovića i Gordane Marelli.

Naime, na društvenim mrežama može se pronaći mnoštvo komentara gledatelja koji tvrde da su se u emisiji Gordana i Adam zaljubili te da čak trenutno i očekuju dijete.

Ulje na vatru dodala je i misteriozna fotografija koju je Gordana objavila na svom Instagram profilu pa obrisala kad su se pojavili komentari na Facebooku. Na fotografiji ona pozira s muškarcem kojemu je sakrila lice, a mnogi sad misle da se radi o Adamu koji je u showu u brak stupio s Nikolinom.

Za komentar smo pitali i RTL.

"Show Brak na prvu naišao je na odlične reakcije publike te ga u prosjeku prati pola milijuna gledatelja, a osim pred malim ekranima, show izaziva i velik interes na društvenim mrežama. S obzirom na toliki interes, očekivani su i razni komentari gledatelja, a show u narednim epizodama postaje sve uzbudljiviji što će zasigurno još i više zaintrigirati publiku. Veseli nas što imamo još jedan uspješan projekt, a možemo najaviti i da uskoro kreću prijave za drugu sezonu", odgovorili su s RTL-a za Index.

Pročitajte više