Gledatelji komentiraju dekolte Tončice Čeljuske u emisiji: Usklađena je s cajkama

Screenshot: YouTube

JUČER je Tončica Čeljuska u emisiji U svom filmu ugostila Jadranku Kosor, a nekadašnja premijerka umalo se rasplakala govoreći o ocu koji ju je napustio. Gledatelji su na društvenim mrežama komentirali emisiju, a mnogima je posebno za oko zapela haljina Tončice Čeljuske i njezin bujni dekolte.

Čeljuska je u emisiji nosila pink haljinu koja je bila prilično otvorena pa je gledateljima HRT-a pokazala raskoš svog poprsja, što se mnogima nije svidjelo.

"Stajling voditeljice je uskladjen sa cajkama u nekoj Pink emisiji. Servirane velike grudi i napumpane usne nikako nisu u skladu s emisijom i temom", napisao je netko, a uskoro su se složili i ostali.

 

Inače, u sinoćnjoj Čeljuskinoj emisiji se Jadranka Kosor vrlo emotivno prisjetila oca koji ju je napustio.

Naime, kako je ispričala, poslala mu je pismo u kojem ga je zamolila da joj dođe na maturalnu večer i s njom otpleše jedan ples. 

"Nakon svih tih pisama na koja mi nije odgovorio, zamolila sam ga da dođe i to sam mu ponudila kao jednu vrstu deala. Da dođe, otpleše taj jedan ples sa mnom i da onda više nikad nikakvu obvezu prema meni neće imati", prisjetila se sa suzama u očima. 

 

 

Pročitajte više