Baby Lasagna o prolasku u finale: Sad tek počinje

Foto: Profimedia

NAKON završetka prve polufinalne večeri Baby Lasagna dao je kratak intervju, u kojem je otkrio svoje dojmove poslije prolaska u finale, u kojem ga mnogi vide kao velikog favorita.

Priznao je da njemu i njegovom timu nije bilo svejedno jer je dugo trebalo da ih voditeljice prozovu. "Da, tek smo osmi prozvani, bili smo već hoće li ovo ići ili neće ići, na kraju je išlo. Sretan sam, ali ne slavim i dalje zato što su očekivanja velika i od mene i od Hrvata i cijele Hrvatske, sad su tek nabrijani, sad tek počinje", rekao je.

Ipak, još nije svjestan kakvu je euforiju izazvao u Hrvatskoj. "Trebam tek pogledati reakcije, vidio sam samo reakcije bližnjih koji me uvijek podupiru, ali ne znam što Hrvatska misli o nastupu'', dodao je.

O potencijalnoj pobjedi i dalje govori skromno i s dozom opreza. "Ti dobro znaš da je to krivo pitanje. Ti znaš da ja nikad neću reći 'da' na to dok nas ne prozovu, tako da ne znam. Nismo još vidjeli druge izvođače, nismo vidjeli toliko puno izvođača, tako da korak po korak", odgovorio je na pitanje je li on idući pobjednik Eurosonga te je savjetovao Hrvatima da ne sanjaju o pobjedi.

"To je na osobnoj razini, ja ne bih jer ja ne sanjam", zaključio je Baby Lasagna.

Pročitajte više