Gledatelji misle da je žiri TLZP-a namještao rezultat: "Nisu pri zdravoj pameti"

Foto: Press

ČETVRTA pobjeda Marka Braića u showu Tvoje lice zvuči poznato naišla je na odobravanje gledatelja, što nije baš često.

Mladi talentirani  glumac oduševio ih je transformacijom u Rag'n'Bone Mana, a nahvalili su i Marinu Orsag koja mu je dala peticu i tako presudila da on pobijedi. S druge strane, zasmetale su im dobre ocjene koje su članovi žirija davali Siniši Ružiću. Ako pitate gledatelje, nije ih zaslužio.

"Bravo Marina za zadnjih 5 bodova za Marka jer je bio najbolji večeras. Stvarno mi nije jasno zašto je žiri davao 12 bodova za Sinišu jer je bio loš...", komentirala je jedna gledateljica.

"Divan i večeras najbolji, skoro sam se prepala da će Siniša pobijediti ......kakav dogovor", komentirala je druga.

"Iz aviona se vidjelo da žiri oće da Siniša pobjedi,a bia je loš.  Ali neće moći ove noći", dodao je gledatelj, na što je drugi odgovorio: "Tako je, ne znam na čemu je žiri bio, ali pri zdravoj pameti nije."

Drugi misle da znaju koji su motivi žirija.

"Davali su za Sinišu vjerojatno zato što nije još nijednom pobijedio dok je Marku ovo četvrta pobjeda", napisali su i dodali "Guraju najslabijeg naprijed."

"Ma to je nadoknada, i kad je ok bio Siniša oni u mu loše ocijene davali, sad kao dobre da nadoknade. Namještaljka", zaključili su.

"Žiri pokušao Siniši namjestiti pobjedu da svi ostvare bar jednu (i Lanu još čekamo ako se ne varam) al jbg nešto se pita i natjecatelje", zaključio je gledatelj.

Drugi su navijali za to da Siniša pobijedi pa im je ovo bilo razočaranje.

"Ovo je zabavna emisija a ne Hrvatska traži zvijezdu. Međutim vidim da su kandidati sebe shvatili previše ozbiljno i kvare zabavu kao što je to večeras učinila Marina Orsag jer da nema Siniše ova emisija bi bila TIHA MISA", poručili su.

Pročitajte više