Gledatelji napadaju žiri: "Ona je zaslužila zlatni gumb, a oni ih podijelili bezveze"

Screenshot: Nova TV

GLEDATELJI Supertalenta požalili su se nakon nastupa talentirane Australke Siene.

"Malo bezveze da joj je rekao da je za više od zlatnog gumba, a zlatni gumb otišao na nešto na što možda i nije trebao. A na ovo je trebao", pišu gledatelji koji smatraju da su članovi žirija ranije dijelili zlatne gumbe za nastupe koji to nisu zaslužili.

"Ovo je bilo za zlatni gumb, ali šteta što ga nema", "Ovo je bilo za dijamantni gumb, a ne zlatni", samo su neki od komentara.

 

Podsjećamo, Australka Siena putovala je više od 33 sata kako bi nastupila u hrvatskom Supertalentu. Trud joj se isplatio, a žiri je bio oduševljen njezinim nastupom, pogotovo Martina Tomčić koja ju je i spomenula na svom Instagram profilu.

Sienini baka i djed po ocu su Hrvati. Iako je Siennin otac rođen u Australiji, tradicionalno je odgojen i govori hrvatski. Siena, pak, zna samo nekoliko riječi hrvatskog jezika.

Inače, Martina je svoj zlatni gumb dala Drnišanki Anatachi Filimone, Davor Ukrajinki Tetiani Kundyk, Maja iluzionistu Staneliju, a Janko Marku Bagariću. Voditelji Frano i Igor su svoj zlatni gumb odlučili dati braći blizancima koji čine Trio Šubarić. 

Pročitajte više