Gledatelji nezadovoljni izborom voditelja Dore: "Radije izvadim antenu iz televizora"

Foto: Renato Branđolica/HRT

DORA 2022. održat će se 19. veljače u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji, a poznato je i tko su voditelji ovogodišnjeg Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije. Doru će voditi Duško Ćurlić, pjevačica Franka Batelić i glumica Elizabeta Brodić.

Prošle godine voditeljice su bile Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić i Doris Pinčić pa se na društvenim mrežama nakon objave imena ovogodišnjih voditelja nanizalo mnogo komentara.

"Bilo kuda, Duško svuda", "Duško je car, ove dvije moraju jesti još žganaca da budu voditeljice", "Kad Duško ne bi imao kroničnu upalu sinusa...", "Radije izvadim antenu iz televizora i gledam kako šušti", "Franka nije za voditeljicu", "Ne, dajte šansu novim, obrazovanim i sposobnim osobama", "Iritantni", "Duško odličan izbor", samo su neki od komentara.

Mnogi su se prisjetili prošlih voditeljica, a i pitali su gdje je ove godine na popisu voditelja Doris Pinčić.

"Gdje je Doris Pinčić? Kako to da nema nje? Ja to neću preživjeti", "A nema Doris? Šok", "Barbara je moja omiljena voditeljica. Doris je izvrsna", "Što je falilo Ivi Šulentić? Otkad je Franka voditeljica? Doris Pinčić, ne znam tko nju forsira", piše u komentarima.

Podsjetimo, Franka je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2018. godine s pjesmom Crazy, a sada će se prvi put naći u ulozi voditeljice na Dori.

"Vidimo se u Opatiji! Ovoga puta u mrvicu drugačijoj ulozi i naravno uz pregršt iznenađenja. Imam tremu. I jedva čekam!" napisala je Franka na Instagramu.

Ovog tjedna objavljen je redoslijed nastupa na Dori. Neki gledatelji nakon objave redoslijeda nastupa već su počeli predviđati pobjednike.

Pročitajte više