Ove poznate glumce nisu spomenuli u In Memoriamu Oscara

Foto: Profimedia

KAO i svake godine, i ove je dio programa na dodjeli Oscara bio posvećen glumcima i filmašima koji su preminuli u protekloj godini. I kao i svake godine, i ove su neka poznata imena izostavljena.

U In Memoriamu nisu spomenuti glumac i komičar Leslie Jordan, glumica Anne Heche, a svoje mjesto nije dobio ni Paul Sorvino kao ni Tony Sirico. Iz segmenta je izostavljena južnoafrička glumica Charlbi Dean, koja je umrla nedugo prije izlaska svog filma Trokut tuge.

Nije spomenuta ni Sacheen Littlefeather, koja je imala manje uloge u Shoot the Sun Down i The Trial of Billy Jack, ali je bila najpoznatija po odbijanju Oscara Marlona Branda u njegovo ime 1973. Ipak, mnogi smatraju da je Sacheen izostavljena jer je njena sestra ranije izjavila da "odavanje takve počasti nije poželjno".

Nije spomenut ni glumac Robert Blake koji je preminuo prije nekoliko dana, a kojem se sudilo za ubojstvo supruge.

Izostanak tih velikih imena s filmske scene uočili su i gledatelji. "Nema Leslieja Jordana ili Paula Sorvina u segmentu In Memoriam? Koji k...?", "Jesu li stvarno izostavili jednu od glavnih glumica iz filma koji je nominiran u kategoriji najboljeg, Charlbi Dean?" pisali su na društvenim mrežama.

Pročitajte više