Gledatelji nisu sretni zbog Doris i Borisa u Superparu: "Što sve rade zbog love"

Screenshot: RTL

SVE ONE koji su sinoć gledali prvu epizodu Superpara iznenadilo je pojavljivanje Doris Pinčić Rogoznice i njenog donedavnog supruga Borisa Rogoznice u tom showu. Kako su objasnili s RTL-a, sezona je snimana krajem 2019. godine kad su u njihovom braku naizgled cvjetale ruže.

Iako se u traileru nije puno toga vidjelo, ono što je prikazano gledateljima je bilo dovoljno da ispišu brojne komentare. Tako Boris u jednom trenu po mračnoj sobi hoda u boksericama, dok ga Doris iz studija navodi.

Iako je objašnjeno zašto su showu, mnogi članke uopće ne čitaju te su uvjereni da su Doris i Boris u show ušli nakon objave razvoda.

"Super su... Ja bih baš išla na njenom mjestu... Pa rajo kad se naslađuješ tuđim stresom onda i plati", poručila je jedna gledateljica.

"Super par nema šta", dodala je druga.

Treći su komentirali aferu koju je Boris na kraju priznao: "Valjda će se im se onda i Ognjena pridružiti kroz mjesec dva".

"Boris Rogoznica-domine i gitare (cover) 25.9 mala dvorana V.Lisinskog karte u pretprodaji 100 kn...", našalili su se neki.

Dok je bilo zaključaka da je ovo valjda način na koji su kupili kuću bez kredita, ima i onih koji misle da im fali novca.

"Što sve ljudi zbog novca neće biti u stanju napraviti", "Koliki želudac moraš imati za ovo? Pljuc", poručili su.

Ima i onih koji nisu sigurni koju emisiju zapravo gledaju.

"Krv nije voda ver.2.0 , Boro drž se" i "Lud zbunjen normalan, Djidjimilovicu, pomagaj ako boga znaš", šalili su se.

Nezaobilazan je bio i komentar: "Oćel se uzet na kraju?".

Pročitajte više