Gledatelji ogorčeni zbog Supertalenta: "Ovo je namještaljka, sramota za Novu TV"

Screenshot: Nova TV

PROLAZAK Antonije Dore Pleško u polufinale Supertalenta nije najbolje prošlo kod dijela gledatelja. Naime, Antonija nije bila prijavljena kao natjecateljica, već je došla pružiti podršku prijateljici. No nakon inicijative voditelja Igora Mešina i Renea Bitorajca, zapjevala je i oborila žiri s nogu.

Maja Šuput jedva je dočekala kraj pjesme da stisne zlatni gumb. Iako nitko ne osporava Antonijin izniman talent, gledateljima se ne sviđa što je za nju napravljen ustupak.

>>>VIDEO Iznenađenje u Supertalentu: Neprijavljena natjecateljica ide direktno u polufinale<<<

>>>Tko je Antonija Dora Pleško koja je ušla u polufinale Supertalenta iako se nije ni prijavila<<<

Na službenoj Facebook stranici showa našlo se mnoštvo negativnih komentara.

"Namišteno!! Gluma!! Sve zakuvano! Ža mi je te njene navodne prijateljice! Preprozirno!"

"Mogu ti i pobjedu namjestit ali nemaš X faktor, sjajan glas ali do sada si i bez ovog mogla uspjeti,a nisi".

"Mislim da bi zbog dotične trebali uvesti neku kvotu koliko puta možeš nastupiti u talent showu. Koliko me sjećanje sluzi gospođica je bila u super talentu s nepunih 9 godina, nešto kasnije i u x factoru i gle čuda eto je opet. Ka slučajno"

"Svaka čast na izvedbi. Ali trebala se prijaviti kao i svi ostali natjecatelji, mislim da to nije po pravilima i nije fer prema ostalim natjecateljima. Zato postoje prijave. Sramota za Novu TV što je to uopće dozvolila"

Zbog svega se na svom Facebooku oglasila i mlada Splićanka.

"Za početak tila bi se svima zahvaliti na predivnim porukama podrške...ne znam što se dogodilo tamo gore i još toga nisam svjesna. Sve je krenulo nabolje kad sam upoznala tu jednu osobu koja je otvorila moju emotivnu špinu i koju kad sam upoznala i dala ruku i vidjela prvi put u životu su mi suze krenule i prostrujala neka nestvarna vanzemaljska energija. Njegovo ime je Joshua Alamu. Vokalni trener iz Londona koji mi je samo trebao pokazati vokalne tehnike..nakon tih satova samo mi je rekao: ti si čudo i ne znaš što se veliko u tvom životu može dogoditi za dva dana. Točno za dva dana dogodilo se ovo. Dok Maja nije stisnula taj zlatni gumb ja sam mislila da je riječ o show programu, a kad su ti zlatni konfeti padali po meni samo sam pogledala gore i u sebi rekla Joshua, hvala ti na svemu. Svi u životu imamo svoje faze pa tako i ja. Prije dvije godine kada me jedan show psihički uništio prolazila sam kroz svašta. Upala sam u krivo društvo, slušala glazbu u kojoj me nitko nije moga zamislit, pa ni ja sama sebe. Svoje slike sam obrađivala tako da se uklopim u te ljude koji su manipulirali sa mnom. Naravno da svi gledaju ono što je samo medijski izloženo, a ne i priču iza toga svega. Jako mi je bilo teško i bila sam duboko nesretna. Možda se sve to trebalo dogoditi da upoznam ljubav svog života koji me bez ikakvog pokušavanja prominio i vratio onu staru Antoniju Doru. Ovo sve što se dogodilo je jedan veliki šok za mene. Kad se cijeli život trudiš, radiš kao konj da ti se ostvari ono najljepše i kad su ti sva vrata pred nosom zatvorena. Pjevaš u svojoj sobi di su ti plišane igračke publika. Možda se sve ovo trebalo dogoditi. Hvala vam na svemu,hvala mojim prijateljima,obitelji i ljudima koji su sve ovo shvatili, a i onima koji nisu i vjerojatno komentiraju: "Evo opet ove,naporna je više". Hvala vam na svakoj pohvali i svakoj kritici. Ovo sam prava ja, bez pretvaranja, namještanja. Volim vas i idemo dalje."

Pročitajte više